Om spelet
En blaskig kväll i februari 2020, ett stenkast från Vänerns strand med den värmländska skogen vid knuten i en dragig campingstuga- där föddes idén om detta campingspel. Den första prototypen på en brun pappskiva utvecklades. Familj, grannar och vänner fick snällt ställa upp och provspela. Trevliga stunder av gemenskap, skratt och spänning visade oss vägen till att förverkliga idén. Det fanns inget liknande på marknaden, det var helt enkelt dags för ett roligt campingspel. I samband med att spelet snart stod klart startade vi företaget "SpelAsken".
I campingspelet har alla spelare samma förutsättningar att ha en trevlig stund. Samtliga deltagare har samma möjlighet till att briljera på campingområdet. Detta spel kräver ingen särskild allmänbildning eller snabbtänkta charader. Med lite tur, god strävan, hyggliga campinggrannar och bra val av aktiviteter kan just du bli "den bästa camparen".
Spelet går helt enkelt ut på att den campare som kommer först i mål blir den bästa camparen. Vem blir den bästa camparen?
Utmana din familj eller campingvänner! Camping och hemester har väl sällan varit mer aktuellt.
Vi önskar er mycket nöje och en del besvär...
Vår önskan som speltillverkare är att Campingspelet ska bidra med gemenskap, vänskap, glädje och skratt, dessa så viktiga ingredienser för välmående.


Campingspelet säljs här direkt via hemsidan samt på utvalda butiker och campingar. Du som bor nära eller har vägarna förbi är självklart välkomna hem till oss i Torp för att införskaffa Campingspelet.
Vi ska vara helt ärliga med att tillverkning och försäljning sker som en hobby/fritidsverksamhet utöver vårt ordinarie arbete. Vi ska givetvis göra vårt yttersta för att du ändå lätt ska komma i kontakt med oss och få din produkt så snart som möjligt.


local_grocery_storeBeställ här emoji_objectsSpelidé